GİRESUNLU BAŞKANDAN GİRESUNLU BAŞKAN VEKİLİNE ZİYARET

Siyaset 29.01.2021 - 05:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GİRESUNLU BAŞKANDAN GİRESUNLU BAŞKAN VEKİLİNE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ Aslen Giresunlu olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi dün kendisi gibi Giresunlu olan hemşerisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak'ı makamında ziyaret etti.. Başkan Çiftçi ziyaret sonrasında sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilimiz Yaşar Çakmak'ı makamında ziyaret ederek, çeşitli konularda istişarelerde bulunduk. Değerli başkanvekilimize misafirperverliği için teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..

KOCAELİ HABERİ Aslen Giresunlu olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi dün kendisi gibi Giresunlu olan hemşerisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak'ı makamında ziyaret etti..

Başkan Çiftçi ziyaret sonrasında sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilimiz Yaşar Çakmak'ı makamında ziyaret ederek, çeşitli konularda istişarelerde bulunduk. Değerli başkanvekilimize misafirperverliği için teşekkür ediyorum." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.