ESNAF ÖLDÜ

19.01.2021 - 21:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ESNAF ÖLDÜ

Muhafazkar kesimde görüşlerine değer verilen tanınmış isimlerinden birisi MAK Danışmanlık'ın sahibi Mehmet Ali Kulat memleketi Maraş'ta yaşadığı bir olayı fotoğrafı ile sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; Bugün memleketim Elbistan'dayim. Bir esnaf hemşehrime; --- İş güç nasıl ? dedim. --- Düş peşime bir cenazemiz var, gidelim. dedi. Sokağın başına vardık. Kardan yapmışlar. Mezar taşında ESNAF ÖLDÜ yazıyordu.

Muhafazkar kesimde görüşlerine değer verilen tanınmış isimlerinden birisi MAK Danışmanlık'ın sahibi Mehmet Ali Kulat memleketi Maraş'ta yaşadığı bir olayı fotoğrafı ile sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

Bugün memleketim Elbistan'dayim.
Bir esnaf hemşehrime;
--- İş güç nasıl ? dedim.
--- Düş peşime bir cenazemiz var, gidelim. dedi.
Sokağın başına vardık. Kardan yapmışlar. Mezar taşında ESNAF ÖLDÜ yazıyordu.
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.