KOCAELİ- Dayanamayıp kar banyosu yaptı

19.01.2021 - 00:02, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ- Dayanamayıp kar banyosu yaptı

KOCAELİ HABERİ Kocaelili Komando Hikmet Dalca kar banyosu yaptı Körfez’de yaşayan,eski komandolardan Hikmet Dalca her yıl yaptığı gibi,bu yılda karın içinde kar banyosunu yaptı. Hikmet Dalca, "askerliğimizde çok soğuk günlerde,kar içinde geçti. Dağlarda bizim vücutlarımız,tüm zorluklara,aldığımız eğitimlerle öğretildi. Vücutta çok faydası var,dinç tutuyor,tüm hastalıklara en büyük ilacıdır" dedi.. Dalca "komando her yaşta askere çağrılır, ben 60 yaşındayım,şimdi çağrılsın,verilecek görevi en iyi şekilde yaparım,bizim için vatan her şeyden önce gelir" dedi.. yarımca ses

KOCAELİ HABERİ Kocaelili Komando Hikmet Dalca kar banyosu yaptı

Körfez’de yaşayan,eski komandolardan Hikmet Dalca her yıl yaptığı gibi,bu yılda karın içinde kar banyosunu yaptı. Hikmet Dalca, "askerliğimizde çok soğuk günlerde,kar içinde geçti. Dağlarda bizim vücutlarımız,tüm zorluklara,aldığımız eğitimlerle öğretildi.
Vücutta çok faydası var,dinç tutuyor,tüm hastalıklara en büyük ilacıdır" dedi..

Dalca "komando her yaşta askere çağrılır, ben 60 yaşındayım,şimdi çağrılsın,verilecek görevi en iyi şekilde yaparım,bizim için vatan her şeyden önce gelir" dedi..
yarımca ses

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.