DARICA'DA CUMHUR İTTİFAKI GENİŞLEDİ Mİ?

Siyaset 18.01.2021 - 21:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA'DA CUMHUR İTTİFAKI GENİŞLEDİ Mİ?

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Saadet Partisi Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Oğuzhan Asıltürk'ü ziyareti kulislerde "Cumhur İttifanın genişletilmesi"ne yönelik değerlendirilirken, Darıca'da SP İlçe Başkanı Saim Çetinkaya ile Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay buluşması gerçekleşti.. SP Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, ilçe Başkan yardımcıları ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi Darıca ilçe Başkanı Ufuk Acay ve yönetimine ziyarette bulundu.. Ziyarette Darıca'ya dair fikir alış verişi ve gümdem ile alakalı değerlendirmelerde bulunulduğu öğrenildi..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Saadet Partisi Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Oğuzhan Asıltürk'ü ziyareti kulislerde "Cumhur İttifanın genişletilmesi"ne yönelik değerlendirilirken, Darıca'da SP İlçe Başkanı Saim Çetinkaya ile Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay buluşması gerçekleşti..

SP Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, ilçe Başkan yardımcıları ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi Darıca ilçe Başkanı Ufuk Acay ve yönetimine ziyarette bulundu..

Ziyarette Darıca'ya dair fikir alış verişi ve gümdem ile alakalı değerlendirmelerde bulunulduğu öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.