HAMZA ŞAYİR'İN EĞİTİM TUTKUSU

16.01.2021 - 04:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HAMZA ŞAYİR'İN EĞİTİM TUTKUSU

KOCAELİ HABERİ Belediye başkanı seçilmeden önceki ticari yaşamında öğrencilerin eğitimi için her zaman ayrı bir bütçe ayıran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir belediye başkanı seçilince ilk iş olarak da lüks makam otomobilini satarak öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarına harcamış ve başkanlık maaşını da öğrenci bursu olarak dağıtmaya başlamıştı.. Başkan Şayir dün de Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ve belediye teknik ekibi ile birlikte Dilovası Çok Programlı lisenin bahçesinde İMES ve Makineciler OSB tarafından desteklenen çok donanımlı atölyeleri ve atölye içinde yer alan iş ve üretim araçlarını inceledi..

KOCAELİ HABERİ Belediye başkanı seçilmeden önceki ticari yaşamında öğrencilerin eğitimi için her zaman ayrı bir bütçe ayıran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir belediye başkanı seçilince ilk iş olarak da lüks makam otomobilini satarak öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarına harcamış ve başkanlık maaşını da öğrenci bursu olarak dağıtmaya başlamıştı..

Başkan Şayir dün de Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ve belediye teknik ekibi ile birlikte Dilovası Çok Programlı lisenin bahçesinde İMES ve Makineciler OSB tarafından desteklenen çok donanımlı atölyeleri ve atölye içinde yer alan iş ve üretim araçlarını inceledi..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.