GEBZELİ KABACA ÇİFTİ GENÇLERE TAŞ ÇIKARTTI

15.01.2021 - 22:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZELİ KABACA ÇİFTİ GENÇLERE TAŞ ÇIKARTTI

KOCAELİ HABERİ Gebze Mollafenari Gönüllü İtfaiye Ekibinin sorumlusu Mehmet Sadık Kabaca bugün Mollafenari köyünde kar yağışının güzelliğinin büyüsüne kendisini kaptırarak eşi Sakina Kabaca ile birlikte elele kar yağışı altında tutuşarak yürüyüş yaptı.. Sıfırın altındaki eksi soğukluk derecesine rağmen kısa kollu tişört ile yürüyüş yaparak gençlere taş çıkartan Mehmet Sadık Kabaca ile eşi Sakine Kabaca'nın o güzel anlarını kızı Medine Üstün sosyal medyadan  "Annem ve Babam kar hatırası çekmişler, çok tatlılar, burda anı kalsın. 38 yıllık acı ve tatlı günleri birlikte atlatmak. Rabbim ayırmasın" mesajı ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ Gebze Mollafenari Gönüllü İtfaiye Ekibinin sorumlusu Mehmet Sadık Kabaca bugün Mollafenari köyünde kar yağışının güzelliğinin büyüsüne kendisini kaptırarak eşi Sakina Kabaca ile birlikte elele kar yağışı altında tutuşarak yürüyüş yaptı..

Sıfırın altındaki eksi soğukluk derecesine rağmen kısa kollu tişört ile yürüyüş yaparak gençlere taş çıkartan Mehmet Sadık Kabaca ile eşi Sakine Kabaca'nın o güzel anlarını kızı Medine Üstün sosyal medyadan  "Annem ve Babam kar hatırası çekmişler, çok tatlılar, burda anı kalsın. 38 yıllık acı ve tatlı günleri birlikte atlatmak. Rabbim ayırmasın" mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.