DİLOVASI ENGELLİLER DERNEĞİ YİNE SEVİNDİRDİ

14.01.2021 - 03:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVASI ENGELLİLER DERNEĞİ YİNE SEVİNDİRDİ

KOCAELİ HABERİ Dilovası engelli Aileler ile Dayanışma Derneği, görme engelli vatandaşlarımız için önemli günler olan "Beyaz baston haftası" dolayısıyla Beyaz Baston desteğinde bulundu.. Dilovası'nda engelli vatandaşlarımızı hiç yalnız bırakmayan, yürüme engelli insanlarımıza geçtiğimiz haftalarda tekerlekli sandalyeler dağıtan  Dilovası engelli Aileler ile Dayanışma Derneği Başkanı Abdulsamet Elden, Beyaz Baston görme engelliler haftası münasabetiyle denetleme kurulu üyesi Osman Paçul, görme engelli dört vatandaşımıza "Beyaz Baston" dağıtımını gerçekleştirdiler.

KOCAELİ HABERİ Dilovası engelli Aileler ile Dayanışma Derneği, görme engelli vatandaşlarımız için önemli günler olan "Beyaz baston haftası" dolayısıyla Beyaz Baston desteğinde bulundu..

Dilovası'nda engelli vatandaşlarımızı hiç yalnız bırakmayan, yürüme engelli insanlarımıza geçtiğimiz haftalarda tekerlekli sandalyeler dağıtan  Dilovası engelli Aileler ile Dayanışma Derneği Başkanı Abdulsamet Elden, Beyaz Baston görme engelliler haftası münasabetiyle denetleme kurulu üyesi Osman Paçul, görme engelli dört vatandaşımıza "Beyaz Baston" dağıtımını gerçekleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.