YASEMİN ÖZDEMİR ONLARI UNUTMADI

12.01.2021 - 03:40, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YASEMİN ÖZDEMİR ONLARI UNUTMADI

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte; 10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle, İzmit 16 Ocak Medya Evi'ne giderek Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.. Başkan Özdemir günün anısına Cemal Kaplan'a çiçek takdiminde bulunurken, Cemal Kaplan bu nazik ziyaretten dolayı şahsı ve Gazeteciler Cemiyeti adına teşekkür etti..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte;
10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle, İzmit 16 Ocak Medya Evi'ne giderek Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan’a bir ziyaret gerçekleştirdi..

Başkan Özdemir günün anısına Cemal Kaplan'a çiçek takdiminde bulunurken, Cemal Kaplan bu nazik ziyaretten dolayı şahsı ve Gazeteciler Cemiyeti adına teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.