GEBZE ONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

08.01.2021 - 02:06, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE ONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün tertiplediği; Kültür ve Sanat Yarışması'da dereceye giren Gebze Gençlik Merkezi üyesi gençler, Gebze'de de çeşitli hediyelere ile ödüllendirildi..  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu'nun da hazır bulunduğu Gebze Gençlik Merkezindeki ödül töreninde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün tertiplediği; Kültür ve Sanat Yarışması'da dereceye giren Gebzeli gençlere ödülleri takdim edildi..

KOCAELİ HABERİ Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün tertiplediği; Kültür ve Sanat Yarışması'da dereceye giren Gebze Gençlik Merkezi üyesi gençler, Gebze'de de çeşitli hediyelere ile ödüllendirildi.. 

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu'nun da hazır bulunduğu Gebze Gençlik Merkezindeki ödül töreninde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün tertiplediği; Kültür ve Sanat Yarışması'da dereceye giren Gebzeli gençlere ödülleri takdim edildi..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.