SAĞLIKÇILARIN BAŞKANI KORONAYA YENİK DÜŞTÜ

03.01.2021 - 13:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SAĞLIKÇILARIN BAŞKANI KORONAYA YENİK DÜŞTÜ

Denizli Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu Covit-19 virüsü nedeni ile yaşamını yetirdi.. Kocaeli Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Ömer Çeker bu acı haberi şu ifadelerle duyurdu; Ömrünü emek ve ekmek mücadelesine adamış, sağlık çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarını savunmak, Kanun, yönetmenlik ve genelgeleri yok hükmünde sayarak kurumları kendi çiftlikleri gibi yönetmek isteyenlere karşı hukuki mücadele veren, güçlüden yana değil hep haktan yana olan her şartta sağlık çalışanın yanında olan sağlık çalışanlarının yol arkadaşı, yeri doldurulamayacak, dava arkadaşım Denizli Türk Sağlık Sen Şube Başkanı RAYİF KURŞUNOĞLU Covit virüsüne yenik düşmek suretiyle hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ruhu şad Mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine Allah sabır ve uzun ömür versin. Türk Sağlık Sen camiasının başı sağ olsun.

Denizli Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu Covit-19 virüsü nedeni ile yaşamını yetirdi..

Kocaeli Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Ömer Çeker bu acı haberi şu ifadelerle duyurdu;
Ömrünü emek ve ekmek mücadelesine adamış, sağlık çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarını savunmak, Kanun, yönetmenlik ve genelgeleri yok hükmünde sayarak kurumları kendi çiftlikleri gibi yönetmek isteyenlere karşı hukuki mücadele veren, güçlüden yana değil hep haktan yana olan her şartta sağlık çalışanın yanında olan sağlık çalışanlarının yol arkadaşı, yeri doldurulamayacak, dava arkadaşım Denizli Türk Sağlık Sen Şube Başkanı RAYİF KURŞUNOĞLU Covit virüsüne yenik düşmek suretiyle hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ruhu şad Mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine Allah sabır ve uzun ömür versin. Türk Sağlık Sen camiasının başı sağ olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.