GEBZE'DEN DARICA SAĞLIK MÜDÜRÜ DOĞAN’A PLAKET

31.12.2020 - 20:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DEN DARICA SAĞLIK MÜDÜRÜ DOĞAN’A PLAKET

KOCAELİ HABERİ Gebze ilçesi Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili , Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan'a kendilerine Pandemi sürecinde halk sağlığına yönelik olarak yapılan çalışmalarda ilçe Emniyet Müdürlüğü personeline gösterdiği ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Dr.Ulaş Doğan kendisinin bu şekilde onore edilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek manevi değeri çok yüksek bu plaket karşısında çok mutlu olduğunu, her zaman toplumun sağlığı ve güvenliği konusunda üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini, getirmeye de devam edeceklerinin altını çizdi. Öncelikle İlçe Emniyet Müdürü , Adil Uğur Bilgili’ye ve bütün emniyet teşkilatına bu nazik davranışlarından dolayı Sağlık camiası adına teşekkür ediyorum dedi.  

KOCAELİ HABERİ Gebze ilçesi Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili , Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan'a kendilerine Pandemi sürecinde halk sağlığına yönelik olarak yapılan çalışmalarda ilçe Emniyet Müdürlüğü personeline gösterdiği ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Dr.Ulaş Doğan kendisinin bu şekilde onore edilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek manevi değeri çok yüksek bu plaket karşısında çok mutlu olduğunu, her zaman toplumun sağlığı ve güvenliği konusunda üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini, getirmeye de devam edeceklerinin altını çizdi.

Öncelikle İlçe Emniyet Müdürü , Adil Uğur Bilgili’ye ve bütün emniyet teşkilatına bu nazik davranışlarından dolayı Sağlık camiası adına teşekkür ediyorum dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.