GEBZE BELEDİYESİNDEN SU VE ELEKTRİK KESİNTİSİ AÇIKLAMASI

27.12.2020 - 20:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE BELEDİYESİNDEN SU VE ELEKTRİK KESİNTİSİ AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediyesi tarafından yapılan açıklamada su yada elektrik kesintilerine karşı doğrudan müdahale edilemediği bildirildi.. Gebze Belediyesince yapılan açıklamada,"Çok sevdiğimiz Gebzeli Hemşehrilerimiz,Elektrik ya da su kesintileri ile ilgili belediyemizin doğrudan bir müdahalesi söz konusu değildir. İlgili kurum ve kuruluşlar, Gebze'mizin alt yapı ihtiyaçlarını karşılamak ve vatandaşlarımıza daha yaşanılabilir bir kent sunabilmek adına yoğun bir şekilde çaba göstermektedir. Yaşanılan kesintiler bu çalışmalar neticesinde oluşan istisnai aksaklıklardır. 28 Aralık ile 30 Aralık tarihleri arasında yaşanacak su kesintisi de T.C.D.D.'nin Hereke mevkisinde yapacağı güzergah değişikliğinden ötürü zorunlu olarak yaşanacaktır. Kesintilerle ilgili hassasiyetinizi anlıyoruz. Sizleri bilgilendirmek istedik.Hayırlı Pazarlar" ifadelerine yer verildi.

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediyesi tarafından yapılan açıklamada su yada elektrik kesintilerine karşı doğrudan müdahale edilemediği bildirildi..

Gebze Belediyesince yapılan açıklamada,"Çok sevdiğimiz Gebzeli Hemşehrilerimiz,Elektrik ya da su kesintileri ile ilgili belediyemizin doğrudan bir müdahalesi söz konusu değildir. İlgili kurum ve kuruluşlar, Gebze'mizin alt yapı ihtiyaçlarını karşılamak ve vatandaşlarımıza daha yaşanılabilir bir kent sunabilmek adına yoğun bir şekilde çaba göstermektedir. Yaşanılan kesintiler bu çalışmalar neticesinde oluşan istisnai aksaklıklardır. 28 Aralık ile 30 Aralık tarihleri arasında yaşanacak su kesintisi de T.C.D.D.'nin Hereke mevkisinde yapacağı güzergah değişikliğinden ötürü zorunlu olarak yaşanacaktır. Kesintilerle ilgili hassasiyetinizi anlıyoruz. Sizleri bilgilendirmek istedik.Hayırlı Pazarlar" ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.