KOCAELİ'DE SOKAK HAYVANLARI ARTIK ÇOK KIYMETLİ

27.12.2020 - 07:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DE SOKAK HAYVANLARI ARTIK ÇOK KIYMETLİ

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK İzmit Belediyesi Veteriner İşlerine bağlı ekiplerin zehirli iğne ile bir kaç köpeği etkisiz hale getirmesine kamuoyunda gösterilen tepkiler üzerine önce CHP'li İzmit belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet o birimdeki personeli görevinden açığa almış ve akabinde ise Ak Partili diğer ilçe belediye başkanları sokak köpeklerinin başını okşadıklları veya onlara yiyecek veriş anlarında çektirdikleri fotoğrag karelerini "biz onlara karşı duyarlıtyız" niyetine sosyal medyadan paylaşmışlardı..  Tabi ki bu arada sokak hayvanlarına bol miktarda yiyecek ve mama dağıtılmıştı. Sokak hayvanlarına karşı yürütülen bu iyilik kervanına dün de Kocaeli Valiliği eklendi..  Valilik resmi twitter sayfasından fotoğrafları ile birlikte "Vali SeddarYavuz ‘un talimatlarıyla Kaymakamlarımızın koordinasyonunda Belediye, Emniyet,Jandarma,İlçe Tarım ve Orman, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü görevlileri ile gönüllülerden oluşan “Sokak Hayvanları Besleme Grupları” sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor." paylaşımında bulunuldu.. Evet İzmit'te zehirli iğne ile etkisiz hale getirilen o köpekler asllında kendinden sonrakilerin hayatanı hem kurtarmış hem de yaşamlarını kolaylaştırmış oldu..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK İzmit Belediyesi Veteriner İşlerine bağlı ekiplerin zehirli iğne ile bir kaç köpeği etkisiz hale getirmesine kamuoyunda gösterilen tepkiler üzerine önce CHP'li İzmit belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet o birimdeki personeli görevinden açığa almış ve akabinde ise Ak Partili diğer ilçe belediye başkanları sokak köpeklerinin başını okşadıklları veya onlara yiyecek veriş anlarında çektirdikleri fotoğrag karelerini "biz onlara karşı duyarlıtyız" niyetine sosyal medyadan paylaşmışlardı.. 

Tabi ki bu arada sokak hayvanlarına bol miktarda yiyecek ve mama dağıtılmıştı. Sokak hayvanlarına karşı yürütülen bu iyilik kervanına dün de Kocaeli Valiliği eklendi.. 

Valilik resmi twitter sayfasından fotoğrafları ile birlikte "Vali SeddarYavuz ‘un talimatlarıyla Kaymakamlarımızın koordinasyonunda Belediye, Emniyet,Jandarma,İlçe Tarım ve Orman, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü görevlileri ile gönüllülerden oluşan “Sokak Hayvanları Besleme Grupları” sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor." paylaşımında bulunuldu..

Evet İzmit'te zehirli iğne ile etkisiz hale getirilen o köpekler asllında kendinden sonrakilerin hayatanı hem kurtarmış hem de yaşamlarını kolaylaştırmış oldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.