Kılıçdaroğlu, Çin Büyükelçisinden Çin aşısı istedi

24.12.2020 - 08:54, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Kılıçdaroğlu, Çin Büyükelçisinden Çin aşısı istedi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çin’in Türkiye Büyükelçisi Liu Shaobin ile görüşmesinde, 'Çin’in bilim alanında atılımlarını izliyoruz ve Çin aşısını bekliyoruz' dedi. Shaobin, Kılıçdaroğlu ve bir CHP heyetini Çin’e davet etti.  Çin’in Türkiye Büyükelçisi Liu Shaobin 15 Aralık’ta güven mektubunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunduktan sonra, ilk ziyaretlerinden birini CHP'ye yaptı. Kılıçdaroğlu, Büyükelçi Shaobin ile CHP Genel Merkezi’ndeki makamında görüştü. Hürriyet'ten Rifat Başaran'ın haberine göre, Kılıçdaroğlu, “CHP ve ÇKP (Çin Komünist Partisi) olarak gerek tüm dünyayı sarsan koronavirüs salgını, gerekse de uluslararası diğer konularda dünyanın daha iyi bir hale gelmesi için neler yapılabilir diye kafa yormalıyız ve işbirliği yapmalıyız. Bu konuda sadece hükümetler arası ele alınacak konular değil, partilerin de üzerinde durması gereken şeyler vardır ve partilere de görevler düşmektedir. Bu konularda işbirliğine hazırız” dedi. Kılıçdaroğlu ayrıca "Çin’in bilim alanında atılımlarını izliyoruz ve Çin aşısını bekliyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çin’in Türkiye Büyükelçisi Liu Shaobin ile görüşmesinde, 'Çin’in bilim alanında atılımlarını izliyoruz ve Çin aşısını bekliyoruz' dedi. Shaobin, Kılıçdaroğlu ve bir CHP heyetini Çin’e davet etti. 

Çin’in Türkiye Büyükelçisi Liu Shaobin 15 Aralık’ta güven mektubunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunduktan sonra, ilk ziyaretlerinden birini CHP'ye yaptı.

Kılıçdaroğlu, Büyükelçi Shaobin ile CHP Genel Merkezi’ndeki makamında görüştü.

Hürriyet'ten Rifat Başaran'ın haberine göre, Kılıçdaroğlu, “CHP ve ÇKP (Çin Komünist Partisi) olarak gerek tüm dünyayı sarsan koronavirüs salgını, gerekse de uluslararası diğer konularda dünyanın daha iyi bir hale gelmesi için neler yapılabilir diye kafa yormalıyız ve işbirliği yapmalıyız. Bu konuda sadece hükümetler arası ele alınacak konular değil, partilerin de üzerinde durması gereken şeyler vardır ve partilere de görevler düşmektedir. Bu konularda işbirliğine hazırız” dedi.

Kılıçdaroğlu ayrıca "Çin’in bilim alanında atılımlarını izliyoruz ve Çin aşısını bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.