KOCAELİ'NİN EN GÖRKEMLİ İLÇE BELEDİYE BİNASI YAPILIYOR

21.12.2020 - 06:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'NİN EN GÖRKEMLİ İLÇE BELEDİYE BİNASI YAPILIYOR

KOCAELİ HABERİ Başkan Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e “Derince Belediyemize hizmet binası için destek vereceğiz” sözü verdi..  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bir dizi incelemeler gerçekleştirdiği Derince’de, 1071 Anadolu Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nin, belediye hizmet binasına dönüşümü için protokol yapılacağını açıkladı. “1071 Anadolu Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nin dönüşümü için çalışmalarımız bir süredir Derince Belediyemiz ile birlikte devam ediyordu” diyerek inceleme sonrası bir açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Derince Belediye Başkanımız, bu binanın öncelikli olarak Belediye Hizmet binasına dönüştürülmesi ile ilgili bir talepte bulundu. Teknik arkadaşlarımız çalıştılar ve yaklaşık 30 milyon lira civarında bir yatırım gerektiğini tespit ettiler. Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi olarak aramızda bir protokol yapacağız.  Büyükşehir Belediyesi olarak bu yatırım bedelinin 20 Milyon TL’sini biz karşılayacağız” dedi.

KOCAELİ HABERİ Başkan Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e “Derince Belediyemize hizmet binası için destek vereceğiz” sözü verdi..

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bir dizi incelemeler gerçekleştirdiği Derince’de, 1071 Anadolu Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nin, belediye hizmet binasına dönüşümü için protokol yapılacağını açıkladı. “1071 Anadolu Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nin dönüşümü için çalışmalarımız bir süredir Derince Belediyemiz ile birlikte devam ediyordu” diyerek inceleme sonrası bir açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Derince Belediye Başkanımız, bu binanın öncelikli olarak Belediye Hizmet binasına dönüştürülmesi ile ilgili bir talepte bulundu. Teknik arkadaşlarımız çalıştılar ve yaklaşık 30 milyon lira civarında bir yatırım gerektiğini tespit ettiler. Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi olarak aramızda bir protokol yapacağız.  Büyükşehir Belediyesi olarak bu yatırım bedelinin 20 Milyon TL’sini biz karşılayacağız” dedi.
Fotoğraf açıklaması yok.
Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.