AK PARTİ İL YÖNETİCİLERİ ÇAYIROVA'YA ÇIKARMA YAPTI

Siyaset 15.12.2020 - 22:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ İL YÖNETİCİLERİ ÇAYIROVA'YA ÇIKARMA YAPTI

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatının Haftalık Olağan İlçe Toplantısı bu akşam Servet Günay'ın başkanlığında gerçekleşti.. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin de hazır bulunduğu toplantıya Ak Parti Kocaeli  Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan yardımcısı Engin Güzel , İl Yöneticileri Koksal Akcay ve Nuri Kaya’da katılım sağladı.. Geniş katılımlı toplantıdan dolayı memnuniyetlerini dile getiren İlçe Başkanı Servet Günay "Aldığımız kararların Çayırovamız adına hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatının Haftalık Olağan İlçe Toplantısı bu akşam Servet Günay'ın başkanlığında gerçekleşti..

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin de hazır bulunduğu toplantıya Ak Parti Kocaeli  Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan yardımcısı Engin Güzel , İl Yöneticileri Koksal Akcay ve Nuri Kaya’da katılım sağladı..

Geniş katılımlı toplantıdan dolayı memnuniyetlerini dile getiren İlçe Başkanı Servet Günay "Aldığımız kararların Çayırovamız adına hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.