GEBZE'DE ÖNEMLİ BİR KURUM DAHA AÇILDI

15.12.2020 - 02:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE ÖNEMLİ BİR KURUM DAHA AÇILDI

KOCAELİ HABERİ HAVELSAN, Gebze’de Türkiye’nin en büyük teknoloji geliştirme merkezi olması planlanan Bilişim Vadisi’nde İleri Teknolojiler Merkezi açtı.. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün de hazır bulunduğu açılış töreninde konuşan HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar, HAVELSAN’ın sadece Türkiye’de değil, küresel anlamda da büyük bir güç haline geldiğine dikkat çekti.. HAVELSAN’ın İleri Teknolojiler Merkezinde yapay zekâ, artırılmış gerçeklik, gerçek zamanlı işletim sistemi, açık kaynak teknolojiler, siber güvenlik gibi konular üzerinde çalışılacak.. HAVELSAN tarafından hazırlanan tanıtım videosunda da Merkezin yeni nesil teknolojileri Türkiye’ye kazandıracağına dikkat çekildi. Gebze’deki Bilişim Vadisi, 3 milyon metrekare üzerine kurulmuş, 200 bin metrekare kapalı alana sahip, inovasyon, Ar-Ge, teknoloji ve girişimciliği buluşturan Türkiye’nin en büyük teknoloji merkezi özelliğini taşıyor. Yayınlanan videoda HAVELSAN İleri Teknolojiler Merkezi hakkında şu bilgiler yer alıyor: ''Türkiye'nin lider teknoloji şirketi HAVELSAN'ın birikim ve gücü, Bilişim Vadisi'nin dinamizmiyle birleşiyor. Milli teknoloji hamlesinin en güzel örneklerinden biri, HAVELSAN İleri Teknolojiler Merkezi'nde kök salıyor. Türkiye'nin en iyi mühendisleri, artırılmış gerçeklik ve yapay zekadan, gerçek zamanlı işletim sistemine, açık kaynak teknolojilerden siber güvenliğe kadar birçok alanda, yeni nesil teknolojileri ülkemize kazandırıyor.''

KOCAELİ HABERİ HAVELSAN, Gebze’de Türkiye’nin en büyük teknoloji geliştirme merkezi olması planlanan Bilişim Vadisi’nde İleri Teknolojiler Merkezi açtı..

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün de hazır bulunduğu açılış töreninde konuşan HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar, HAVELSAN’ın sadece Türkiye’de değil, küresel anlamda da büyük bir güç haline geldiğine dikkat çekti..

HAVELSAN’ın İleri Teknolojiler Merkezinde yapay zekâ, artırılmış gerçeklik, gerçek zamanlı işletim sistemi, açık kaynak teknolojiler, siber güvenlik gibi konular üzerinde çalışılacak..

HAVELSAN tarafından hazırlanan tanıtım videosunda da Merkezin yeni nesil teknolojileri Türkiye’ye kazandıracağına dikkat çekildi. Gebze’deki Bilişim Vadisi, 3 milyon metrekare üzerine kurulmuş, 200 bin metrekare kapalı alana sahip, inovasyon, Ar-Ge, teknoloji ve girişimciliği buluşturan Türkiye’nin en büyük teknoloji merkezi özelliğini taşıyor.

Yayınlanan videoda HAVELSAN İleri Teknolojiler Merkezi hakkında şu bilgiler yer alıyor:
''Türkiye'nin lider teknoloji şirketi HAVELSAN'ın birikim ve gücü, Bilişim Vadisi'nin dinamizmiyle birleşiyor. Milli teknoloji hamlesinin en güzel örneklerinden biri, HAVELSAN İleri Teknolojiler Merkezi'nde kök salıyor. Türkiye'nin en iyi mühendisleri, artırılmış gerçeklik ve yapay zekadan, gerçek zamanlı işletim sistemine, açık kaynak teknolojilerden siber güvenliğe kadar birçok alanda, yeni nesil teknolojileri ülkemize kazandırıyor.''

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.