BAŞKAN BÜYÜKAKIN ONLARI BAKIN NASIL TAKDİR ETTİ?

13.12.2020 - 04:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ONLARI BAKIN NASIL TAKDİR ETTİ?

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri dün gece mesailerine devam ederek yol asfaltlamasında bulundular.. Onların gece çalışmalarını takip eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın onların bu azmi ve emeklerini yine aynı saatlerde sosyal medyadan paylaştığı "Daha güzel yollarda seyahat edelim diye gecenin bu saatinde çalışan kardeşlerimiz var. Allah onlardan razı olsun..." mesajı ile takdir etti..

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri dün gece mesailerine devam ederek yol asfaltlamasında bulundular..

Onların gece çalışmalarını takip eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın onların bu azmi ve emeklerini yine aynı saatlerde sosyal medyadan paylaştığı "Daha güzel yollarda seyahat edelim diye gecenin bu saatinde çalışan kardeşlerimiz var. Allah onlardan razı olsun..." mesajı ile takdir etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.