DARICA BELEDİYESİNDE KORONAVİRÜS ŞOKU

01.12.2020 - 16:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA BELEDİYESİNDE KORONAVİRÜS ŞOKU

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Özel Kalem Müdürü Dursun Ali Arslan’ın ardından dün de Dilovası Belediye Başkanı Recep Karakoç’un testinin pozitif çıktığı öğrenilmişti ki bugün de Darıca Belediye Başkanı Mesut Abdulrezzak’ın da covid-19 test sonuçlarının pozitif olduğu bilgisine ulaşıldı... Mesut Abdulrezzak’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve on dört gün boyunca evinde karantina altında tedavi göreceği belirtildi.  

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Özel Kalem Müdürü Dursun Ali Arslan’ın ardından dün de Dilovası Belediye Başkanı Recep Karakoç’un testinin pozitif çıktığı öğrenilmişti ki bugün de Darıca Belediye Başkanı Mesut Abdulrezzak’ın da covid-19 test sonuçlarının pozitif olduğu bilgisine ulaşıldı...

Mesut Abdulrezzak’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve on dört gün boyunca evinde karantina altında tedavi göreceği belirtildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.