DARICA BAŞKANI BIYIK NE YAPIYOR?

Siyaset 27.11.2020 - 12:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DARICA BAŞKANI BIYIK NE YAPIYOR?

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile geçtiğimiz aylarda Sevgi parkındaki özel başkanlık ofsinde birlikte yaptığımız sabah kahvaltısında duvara asılı bir çerçeveli bir panoda "SEÇİM BEYANNAMEMİZ" başlığı altında seçim öncesi seçmene verdiği sözlerin yazılı olduğu dikkatimi çekmişti.. "Başkanım bu ne" diye sorduğumda ise "seçmene söz verdiğim hizmetleri buradan takip ediyorum. Hayata geçirdiklerimi yapıldı diye işaretliyor, yapılamayanları da yine buradan takip ediyorum" cevabını almıştım.. Başkan Bıyık dün gece saat 21:30'da o panonun önüne geçip beyan sözlerini kontrol ettikten sonra o anları sosyal medyadan "Aşkımız, sevdamız olan Darıca için çalışıyoruz. Seçim beyannamemizdeki bir çok projemizi tamamladık, bazılarıda devam ediyor. Hiç şüpheniz olmasın. Görev süremiz boyunca söz verdiğimiz her bir projeyi tek tek gerçekleştireceğiz... Darıca için canla başla" sözleri ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile geçtiğimiz aylarda Sevgi parkındaki özel başkanlık ofsinde birlikte yaptığımız sabah kahvaltısında duvara asılı bir çerçeveli bir panoda "SEÇİM BEYANNAMEMİZ" başlığı altında seçim öncesi seçmene verdiği sözlerin yazılı olduğu dikkatimi çekmişti..

"Başkanım bu ne" diye sorduğumda ise "seçmene söz verdiğim hizmetleri buradan takip ediyorum. Hayata geçirdiklerimi yapıldı diye işaretliyor, yapılamayanları da yine buradan takip ediyorum" cevabını almıştım..

Başkan Bıyık dün gece saat 21:30'da o panonun önüne geçip beyan sözlerini kontrol ettikten sonra o anları sosyal medyadan "Aşkımız, sevdamız olan Darıca için çalışıyoruz. Seçim beyannamemizdeki bir çok projemizi tamamladık, bazılarıda devam ediyor. Hiç şüpheniz olmasın. Görev süremiz boyunca söz verdiğimiz her bir projeyi tek tek gerçekleştireceğiz... Darıca için canla başla" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.