BAŞKAN BÜYÜKAKIN O PARALARI ÖDETİYOR

26.11.2020 - 05:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN O PARALARI ÖDETİYOR

KOCAELİ HABERİ Hizmet iş Sendikası Kocaeli Şube Başkanlığı, "BÜYÜKŞEHİR İDARİ VE ESNEK ÇALIŞANLARIN YOL VE YEMEK PARASI ÖDENİYOR" başlıklı bir açıklama yaptı.. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;   "Covid 19 salgını sebebi ile kamu kurumlarında idari izin ve esnek çalışma uygulamasına geçilmiş , ancak; Dün sosyal medya hesabımızdan bazı belediye ve belediye şirketlerinde çalışan üyelerimizin yol ve yemek parasının  çalışmadıkları günler için, Cumhurbaşkanlığı Genelgesine rağmen bazı belediyelerde ödenmediğini ifade etmiştik . Pandemi sürecinin başlangıcı olan 2020 ilk aylarında idari izin ve esnek çalışma yapılmasına  başlandığı günde bazı belediyeler bu kesindileri yapmışlardı  , bu günde devam etmektedirler.  Ancak bazı basın yayın kuruluşları bu açıklamamızı sanki Büyükşehir Belediyesinin idari ve esnek çalışan işçilerin yol ve yemek parasının   Bu güne kadar ödemediği şeklinde bir haber yapılmıştı . Pandemi sürecinin en başında yayınlanan genelgeye istinaden  KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ bu kesintileri yapmamış, idari ve esnek çalışan işçilerin yol ve yemek parası yatırmışlardı . Ancak geçen ay ödemeleri yapan birimdeki  arkadaşlarımızın son genelgeyi yanlış yorumlamalarından dolayı ödemede aksama yaşanmış, bu gün Büyükşehir belediye başkanımıza Sn. TAHİR BÜYÜKAKIN beyefendiye konuyu sendika başkanımız iletmiş, derhal yanlışın düzeltilmesi yönünde talimat vermiştir. Sendikamız ve çalışanlar olarak Sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz .Büyükşehir Belediye başkanı olduktan sonrada ,  öncesinde Büyükşehir belediyemizin  çeşitli kademelerinde görev yaptığı dönemlerde bile işçi arkadaşlarımız koruyup kollamış,  ,çalışanların hakkının verilmesi yönündeki Her daim güçlü bir irade ortaya koymuştur. Büyükşehir Belediye başkanımızın bu tutumu ve anlayışının tüm işverenlere örnek olmasını diliyoruz"

KOCAELİ HABERİ Hizmet iş Sendikası Kocaeli Şube Başkanlığı, "BÜYÜKŞEHİR İDARİ VE ESNEK ÇALIŞANLARIN YOL VE YEMEK PARASI ÖDENİYOR" başlıklı bir açıklama yaptı..

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;  
"Covid 19 salgını sebebi ile kamu kurumlarında idari izin ve esnek çalışma uygulamasına geçilmiş , ancak; Dün sosyal medya hesabımızdan bazı belediye ve belediye şirketlerinde çalışan üyelerimizin yol ve yemek parasının  çalışmadıkları günler için, Cumhurbaşkanlığı Genelgesine rağmen bazı belediyelerde ödenmediğini ifade etmiştik . Pandemi sürecinin başlangıcı olan 2020 ilk aylarında idari izin ve esnek çalışma yapılmasına  başlandığı günde bazı belediyeler bu kesindileri yapmışlardı  , bu günde devam etmektedirler.  Ancak bazı basın yayın kuruluşları bu açıklamamızı sanki Büyükşehir Belediyesinin idari ve esnek çalışan işçilerin yol ve yemek parasının   Bu güne kadar ödemediği şeklinde bir haber yapılmıştı . Pandemi sürecinin en başında yayınlanan genelgeye istinaden  KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ bu kesintileri yapmamış, idari ve esnek çalışan işçilerin yol ve yemek parası yatırmışlardı . Ancak geçen ay ödemeleri yapan birimdeki  arkadaşlarımızın son genelgeyi yanlış yorumlamalarından dolayı ödemede aksama yaşanmış, bu gün Büyükşehir belediye başkanımıza Sn. TAHİR BÜYÜKAKIN beyefendiye konuyu sendika başkanımız iletmiş, derhal yanlışın düzeltilmesi yönünde talimat vermiştir. Sendikamız ve çalışanlar olarak Sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz .Büyükşehir Belediye başkanı olduktan sonrada ,  öncesinde Büyükşehir belediyemizin  çeşitli kademelerinde görev yaptığı dönemlerde bile işçi arkadaşlarımız koruyup kollamış,  ,çalışanların hakkının verilmesi yönündeki Her daim güçlü bir irade ortaya koymuştur. Büyükşehir Belediye başkanımızın bu tutumu ve anlayışının tüm işverenlere örnek olmasını diliyoruz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.