Meteoroloji uyardı: Kar ve yağmur birlikte geliyor!

19.11.2020 - 08:04, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Meteoroloji uyardı: Kar ve yağmur birlikte geliyor!

Yurt genelinde hava sıcaklıklarındaki düşüş devam ediyor. Marmara, Ege, Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Ardahan çevrelerine ise kar yağışı uyarısı yapıldı.. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan verilere göre Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve Doğu Karadeniz'de soğuk ve yağışlı, diğer bölgelerde ise soğuk havanın etkisi olması bekleniyor. Sıcaklığın 4 dereceye kadar düştüğü Ardahan çevrelerinde ise kar yağışının görüleceği ifade ediliyor. BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA DURUMU İSTANBUL °C, 15°C Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar kuzey kıyıları yağmur ve sağanak yağışlı ANKARA °C, 10°C Parçalı ve çok bulutlu

Yurt genelinde hava sıcaklıklarındaki düşüş devam ediyor. Marmara, Ege, Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Ardahan çevrelerine ise kar yağışı uyarısı yapıldı..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan verilere göre Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve Doğu Karadeniz'de soğuk ve yağışlı, diğer bölgelerde ise soğuk havanın etkisi olması bekleniyor. Sıcaklığın 4 dereceye kadar düştüğü Ardahan çevrelerinde ise kar yağışının görüleceği ifade ediliyor.

BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 15°C
Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar kuzey kıyıları yağmur ve sağanak yağışlı

ANKARA °C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.