MUHİTTİN BÖCEK'İN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

19.11.2020 - 07:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MUHİTTİN BÖCEK'İN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Covid-19 tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in bir hafta 10 gün içinde taburcu edilebileceğini ifade etti. Başkan Muhittin Böcek’in durumunun yavaş yavaş da olsa her geçen gün daha iyiye gittiğini söyleyen Özkan, taburcu olacağı tarih için kesin bir ifade kullanmak istemediğini beliterek şöyle devam etti: “Bir hafta ya da 10 gün sürebilir. Çok uzun bir süreç olmayacağını düşünüyorum. Normal olarak besleniyor, rahatlıkla oturabiliyor. Fizik tedavisi yoğun şekilde devam ediyor.”

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Covid-19 tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in bir hafta 10 gün içinde taburcu edilebileceğini ifade etti.

Başkan Muhittin Böcek’in durumunun yavaş yavaş da olsa her geçen gün daha iyiye gittiğini söyleyen Özkan, taburcu olacağı tarih için kesin bir ifade kullanmak istemediğini beliterek şöyle devam etti: “Bir hafta ya da 10 gün sürebilir. Çok uzun bir süreç olmayacağını düşünüyorum. Normal olarak besleniyor, rahatlıkla oturabiliyor. Fizik tedavisi yoğun şekilde devam ediyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.