FATMA KAPLAN AYDINLATMAYI BELEŞE GETİRDİ

Dünya 18.11.2020 - 07:53, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FATMA KAPLAN AYDINLATMAYI BELEŞE GETİRDİ

KOCAELİ HABERİ İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit'te hayata geçirdiği "Güneş enerjili aydınlatma projesi"nin uygulama bölgesi Alikahya Merkez Mahallesi Vezirhan Sokak'ta incelemelerde bulunduktan sonra aşağıdaki paylaşımda bulundu; GÜNEŞ GECE DE AYDINLATIR Üstelik fatura da göndermez, Hayırlı olsun, İzmit Dün akşam; güneş enerjili aydınlatma projesi uygulama bölgesi Alikahya Merkez Mahallesi Vezirhan Sokak'ta incelemelerde bulunduk. Üretimde süreklilik enerjide tutumla olur. Biz de Üreten Belediye İzmit Belediyesi olarak, sensörlü ve güneş enerjili sokak lambalarımızı kimse olmadığı zaman daha az enerji harcamasını, insan ve araç yoğunluğu olduğunda ise enerjinin artmasını sağladık. Gereksiz harcanan enerji kaybedilen emektir. Milli servet israfı yerine doğal enerji kaynaklarından faydalanmak gerek. Ayrıca olası bir depremde de elektrik kesintisi olmayacak, sokak hep aydınlık kalacak. Bu bir başlangıç. İnşallah imkanlarımız arttıkça bunun gibi projelerimizi de tüm İzmit'e yaygınlaştıracağız.

KOCAELİ HABERİ İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit'te hayata geçirdiği "Güneş enerjili aydınlatma projesi"nin uygulama bölgesi Alikahya Merkez Mahallesi Vezirhan Sokak'ta incelemelerde bulunduktan sonra aşağıdaki paylaşımda bulundu;

GÜNEŞ GECE DE AYDINLATIR
Üstelik fatura da göndermez, Hayırlı olsun, İzmit
Dün akşam; güneş enerjili aydınlatma projesi uygulama bölgesi Alikahya Merkez Mahallesi Vezirhan Sokak'ta incelemelerde bulunduk.
Üretimde süreklilik enerjide tutumla olur. Biz de Üreten Belediye İzmit Belediyesi olarak, sensörlü ve güneş enerjili sokak lambalarımızı kimse olmadığı zaman daha az enerji harcamasını, insan ve araç yoğunluğu olduğunda ise enerjinin artmasını sağladık.
Gereksiz harcanan enerji kaybedilen emektir. Milli servet israfı yerine doğal enerji kaynaklarından faydalanmak gerek.
Ayrıca olası bir depremde de elektrik kesintisi olmayacak, sokak hep aydınlık kalacak.
Bu bir başlangıç. İnşallah imkanlarımız arttıkça bunun gibi projelerimizi de tüm İzmit'e yaygınlaştıracağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.