BAŞKAN GEBZE COVİD-19 KOORDİNASYON MERKEZİNDE

15.11.2020 - 17:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAŞKAN GEBZE COVİD-19 KOORDİNASYON MERKEZİNDE

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Halk Sağlığı Başkanı Uzm.Dr. Mürsel Durmaz ve Başkan Yardımcısı Dr.İrfan Kaynar bugün Gebze'ye gelerek Gebze Covid-19 Koordinasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'nun da hazır bulunduğu haftasonu  gerçekleşen bu inceleme sonrasında, Kocaeli Halk Sağlığı Başkanı Uzm.Dr. Mürsel Durmaz gece-gündüz demeden çalışan Sağlık Çalışanlarına teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Halk Sağlığı Başkanı Uzm.Dr. Mürsel Durmaz ve Başkan Yardımcısı Dr.İrfan Kaynar bugün Gebze'ye gelerek Gebze Covid-19 Koordinasyon Merkezinde incelemelerde bulundu..

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'nun da hazır bulunduğu haftasonu  gerçekleşen bu inceleme sonrasında, Kocaeli Halk Sağlığı Başkanı Uzm.Dr. Mürsel Durmaz gece-gündüz demeden çalışan Sağlık Çalışanlarına teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.