YENİ HAZİNE VE MALİYE BAKANI BELLİ OLDU

10.11.2020 - 00:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YENİ HAZİNE VE MALİYE BAKANI BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanlığınca açıklanan kararname ile Berat Albayrak'ın istifasının ardından yeni Hazine ve Maliye Bakanı 65. Hükümet'te Kalkınma Bakanı olan Lütfi Elvan oldu. Peki Lütfi Elvan kimdir, aslen nereli? Lütfi Elvan'ın eşi Zeliha Elvan ve çocukları kimdir? Abone olHazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sağlık nedenlerinden dolayı görevinden istifa ettiğini duyurmasının ardından akıllara yeni Maliye Bakanı kim olacak sorusu takıldı. Kulislerde dolaşan isimlerden biri de  65. Hükümet'te Kalkınma Bakanı olan Lütfi Elvan oldu. Bu iddianın ardından Lütfi Elvan'ın hayatı merak konusu oldu.  2016-2018 yılları arasında görev yapmış eski Türkiye Kalkınma Bakanı aslen 58 yaşında ve aslen Ermenekli. Zeliha Elvan ile evli olan Lütfi Elvan'ın 2 çocuğu var. Lütfi Elvan kimdir: 12 Mart 1962'de Karaman Ermenek'te doğdu. Baba adı A. Nuri, anne adı Samiye'dir.

Cumhurbaşkanlığınca açıklanan kararname ile Berat Albayrak'ın istifasının ardından yeni Hazine ve Maliye Bakanı 65. Hükümet'te Kalkınma Bakanı olan Lütfi Elvan oldu.

Peki Lütfi Elvan kimdir, aslen nereli? Lütfi Elvan'ın eşi Zeliha Elvan ve çocukları kimdir?

Abone olHazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sağlık nedenlerinden dolayı görevinden istifa ettiğini duyurmasının ardından akıllara yeni Maliye Bakanı kim olacak sorusu takıldı. Kulislerde dolaşan isimlerden biri de  65. Hükümet'te Kalkınma Bakanı olan Lütfi Elvan oldu. Bu iddianın ardından Lütfi Elvan'ın hayatı merak konusu oldu.  2016-2018 yılları arasında görev yapmış eski Türkiye Kalkınma Bakanı aslen 58 yaşında ve aslen Ermenekli. Zeliha Elvan ile evli olan Lütfi Elvan'ın 2 çocuğu var.

Lütfi Elvan kimdir: 12 Mart 1962'de Karaman Ermenek'te doğdu. Baba adı A. Nuri, anne adı Samiye'dir.
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.