65 yaş üstüne yine yasak geldi

03.11.2020 - 21:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

65 yaş üstüne yine yasak geldi

Bursa'da, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan yeni önlemler duyuruldu. Buna göre; 65 yaş üstüne maske, mesafe kuralına uymak koşuluğuyla sadece saat 10:00 ile 16:00 arasında dışarı çıkmaları serbest olacak. 65 yaş üstü yurttaşlar bu saatler haricinde sokağa çıkamayacaklar.

Bursa'da, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirildi.

Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan yeni önlemler duyuruldu. Buna göre; 65 yaş üstüne maske, mesafe kuralına uymak koşuluğuyla sadece saat 10:00 ile 16:00 arasında dışarı çıkmaları serbest olacak. 65 yaş üstü yurttaşlar bu saatler haricinde sokağa çıkamayacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.