GEBZE BİLKAR’DA 31’NCİ YILINDA İLK KADIN BAŞKAN
GEBZE BİLKAR’DA 31’NCİ YILINDA İLK KADIN BAŞKAN
KOCAELİ HABERİ
Gebze’de 31 yıl önce kurulan, kısa adı BİLKAR olan S.S .Bilkar Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar ve Yayıncılık Kooperatifi’nde ilk kez bir kadın başkan, Kimyager Aylin Gedik Pamukçu seçildi.
BİLKAR’ın önceki pazar günü kendi yerinde, Genco Erkal Sahnesinde gerçekleşen kongresinde divan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden hükümet komiseri Ali Uysal başkanlığında Gökhan Bütün ve Sezer Pamukçu’dan oluştu. 43 üyeli kooperatifin kongresine, vekâletlerle birlikte 25 üye katılıp oy kullandı.
Özcan Doğan’ın yeniden aday olmadığı kongrede seçime Sezer Pamukçu başkanlığındaki tek liste ile gidildi. İki yıl süreyle görev yapacak olan Pamukçu başkanlığındaki yeni yönetimde Erdem Şimşek, Cihan Ergün, Yıldırım Gül ve Arif Buğra Aydoğan yer aldı. Deniz Uzun, Okan Şimşek, Sezer Pamukçu ve Güngör İrdem yönetim kurulu yedek üyeliklerine seçildi.
Kongrede ayrıca denetim kurulu asil üyeliklerine Özcan Doğan ve Cüneyt Esirgemez, yedek üyeliklerine Musa Yerkan ve Firdevs Ocak seçildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
