FİKRİ IŞIK İKİNCİ ACIYI YAŞADI

Yaşam 11.02.2020 - 14:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FİKRİ IŞIK İKİNCİ ACIYI YAŞADI

Ak Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık eşinin kardeşi olan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hasan Basri Ünal önceki gün toprağa verilmişti. Fikri Işık dün de ikinci bir acı yaşadı. Körfez Şirinyalı'da ikamet eden halası Mevlüde Çelik (84) kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti. Merhume Mevlüde Çelik’in cenazesi bugün Hereke Kışladüzü Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Hereke Mezarlığında toprağa verildi.. Fikri Işık'ı bu acı gününde başta Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan ve Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş olmak üzere çok sayıda ilçe başkanları, belediye başkanları, partililer ve dostları yalnız bırakmadı.. Kocaeli haberi olarak merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dileriz.. 

Ak Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık eşinin kardeşi olan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hasan Basri Ünal önceki gün toprağa verilmişti. Fikri Işık dün de ikinci bir acı yaşadı. Körfez Şirinyalı'da ikamet eden halası Mevlüde Çelik (84) kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti.

Merhume Mevlüde Çelik’in cenazesi bugün Hereke Kışladüzü Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Hereke Mezarlığında toprağa verildi..

Fikri Işık'ı bu acı gününde başta Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan ve Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş olmak üzere çok sayıda ilçe başkanları, belediye başkanları, partililer ve dostları yalnız bırakmadı..

Kocaeli haberi olarak merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dileriz.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.