AK PARTİ KOCAELİ'DE 1 İLÇE YÜZYÜZE 1 İLÇE TELEFONLA

Siyaset 08.01.2021 - 07:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ'DE 1 İLÇE YÜZYÜZE 1 İLÇE TELEFONLA

KOCAELİ HABERİ Pandemi sürecinde; Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları İlçe Teşkilatlarından Karamürsel İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim toplantsını salonda yüzyüze gerçekleştirirken, Çayırova ilçe kadın kolları ise cep telefonlarından online bağlantı üzerinden telekonferans yöntemi ile gerçekleştirdi.. Ak Parti Karamürsel ilçe kadın kolları teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı Kadın kolu Başkanı Mevlüde Şahin başkanlığında yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Toplantıya İl iletişimcileri Nilüfer Değer ve Belgin Ergen'in dekatılımıyla gerçekleştirildi.. Ak Kadın Çayırova haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı ilçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez başkanlığında il yöneticileri Fatmanur Çelik ve Hatice Akdoğan'ın katılımıyla telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi...

KOCAELİ HABERİ Pandemi sürecinde; Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları İlçe Teşkilatlarından Karamürsel İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim toplantsını salonda yüzyüze gerçekleştirirken, Çayırova ilçe kadın kolları ise cep telefonlarından online bağlantı üzerinden telekonferans yöntemi ile gerçekleştirdi..

Ak Parti Karamürsel ilçe kadın kolları teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı Kadın kolu Başkanı Mevlüde Şahin başkanlığında yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Toplantıya İl iletişimcileri Nilüfer Değer ve Belgin Ergen'in dekatılımıyla gerçekleştirildi..

Ak Kadın Çayırova haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı ilçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez başkanlığında il yöneticileri Fatmanur Çelik ve Hatice Akdoğan'ın katılımıyla telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.