GEBZE'DE ORGANİZE MUTLULUK

08.01.2021 - 02:57, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE ORGANİZE MUTLULUK

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün özel talimatıyla harekete geçen Belediye Veteriner işleri Müdürlüğü tüm mahallelerde sahipsiz soakak hayvanları için mama dağıtımı gerçekleştiriyor.. Yavuz Selim Mahallesi muhtarı Şükriye Kavran'ın talebi üzerine muhtarlık binasına teslim edilen mamayı anında sokak kedilerine ikram eden Şükrüye Kavaran kedileri sevindirdi.. Kedilerin sevincinden mutlu olan Şükrüye Kavran ise duygularını "Sokak hayvanlarını besleme mizden bizlere destek çıkan Gebze belediye Başkanıma ve Veteriner işleri Müdürüm ve ekibine sonsuz teşekkür ederim." sözleri ile ifade etti..

KOCAELİ HABERİ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün özel talimatıyla harekete geçen Belediye Veteriner işleri Müdürlüğü tüm mahallelerde sahipsiz soakak hayvanları için mama dağıtımı gerçekleştiriyor..

Yavuz Selim Mahallesi muhtarı Şükriye Kavran'ın talebi üzerine muhtarlık binasına teslim edilen mamayı anında sokak kedilerine ikram eden Şükrüye Kavaran kedileri sevindirdi..

Kedilerin sevincinden mutlu olan Şükrüye Kavran ise duygularını "Sokak hayvanlarını besleme mizden bizlere destek çıkan Gebze belediye Başkanıma ve Veteriner işleri Müdürüm ve ekibine sonsuz teşekkür ederim." sözleri ile ifade etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.