İYİ PARTİ İZMİT 2021'İ DEĞERLENDİRDİ

İlçeler 24.12.2021 - 16:09, Güncelleme: 24.12.2021 - 16:09
 

İYİ PARTİ İZMİT 2021'İ DEĞERLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek 2021 yılı faaaliyetleri hakkında istişarelerde bulundu. İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz yeni yılın son toplantısını İlçe yöneticileri, yeni göreve gelen mahalle başkanları ve İYİ kadınlarla birlikte ilçe binasında dün akşam gerçekleştirdi. Başkan Filiz, Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız ile birlikte toplantının ardından göreve yeni getirilen mahalle başkanlarına belgelerini takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi. İYİ Parti’nin iktidara yürüdüğünü ve yeni yılda çalışmalarını daha da artırarak devam edeceklerini kaydeden İlçe Başkanı Filiz “ İlçe Teşkilatımızda görev alan teşkilat üyelerimizle bir araya geldik. 2021 yılının değerlendirmelerini yaptık. 2022 yılında, bu yıl yaptığımız çalışmalarımızın üstüne koyarak partimizi iktidara taşıyacak çalışmalarımızı İzmit'li hemşerilerimize aktaracağız. Eksiklerimizi tartıştık, öncelikle bunları tamamlayarak yolumuza daha emin adımlarla yürüyeceğiz. Bizimle birlikte sahada aktif çalışacağına yürekten inandığımız Akpınar Mahallemize Fevzi Tekin, Cedit Mahallemize Sebati Çakım’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek 2021 yılı faaaliyetleri hakkında istişarelerde bulundu.
İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz yeni yılın son toplantısını İlçe yöneticileri, yeni göreve gelen mahalle başkanları ve İYİ kadınlarla birlikte ilçe binasında dün akşam gerçekleştirdi.
Başkan Filiz, Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız ile birlikte toplantının ardından göreve yeni getirilen mahalle başkanlarına belgelerini takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.
İYİ Parti’nin iktidara yürüdüğünü ve yeni yılda çalışmalarını daha da artırarak devam edeceklerini kaydeden İlçe Başkanı Filiz “ İlçe Teşkilatımızda görev alan teşkilat üyelerimizle bir araya geldik. 2021 yılının değerlendirmelerini yaptık. 2022 yılında, bu yıl yaptığımız çalışmalarımızın üstüne koyarak partimizi iktidara taşıyacak çalışmalarımızı İzmit'li hemşerilerimize aktaracağız. Eksiklerimizi tartıştık, öncelikle bunları tamamlayarak yolumuza daha emin adımlarla yürüyeceğiz. Bizimle birlikte sahada aktif çalışacağına yürekten inandığımız Akpınar Mahallemize Fevzi Tekin, Cedit Mahallemize Sebati Çakım’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.