GÜNÜN EN GÜZEL FOTOĞRAF KARESİ DİLOVASI'NDAN GELDİ

İlçeler 23.02.2024 - 12:55, Güncelleme: 23.02.2024 - 12:55
 

GÜNÜN EN GÜZEL FOTOĞRAF KARESİ DİLOVASI'NDAN GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Orhangazi mahallesi muhtarı ve muhtar adayı Ebubekir Özavcı, Dilovası'ında çocuklar ile birlikte çektirmiş olduğu güzel ve anlamlı bir fotoğraf karesini, sosyal medyadan şu ifadelelerle paylaştı; "Saygı değer Dilovası halkı ve hizmetkârlığını yaptığım Orhangazi mahallesi sakinleri. Halka hizmet hakka hizmettir sloganıyla bıkmadan usanmadan yorulmadan inadına hizmet diyerek, bir kez daha hizmetkârlığınıza talip olarak, benimle beraber hizmet için yarışacak hepsi birinden değerli diğer aday olan kardeşlerimi de tebrik ettiğimi yenileyerek, tekrar aday olduğumu belirtiyor, esenlik huzur şevkat dolu Cuma'nızı tebrik ediyorum. Saygılarımla"
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Orhangazi mahallesi muhtarı ve muhtar adayı Ebubekir Özavcı, Dilovası'ında çocuklar ile birlikte çektirmiş olduğu güzel ve anlamlı bir fotoğraf karesini, sosyal medyadan şu ifadelelerle paylaştı;

"Saygı değer Dilovası halkı ve hizmetkârlığını yaptığım Orhangazi mahallesi sakinleri. Halka hizmet hakka hizmettir sloganıyla bıkmadan usanmadan yorulmadan inadına hizmet diyerek, bir kez daha hizmetkârlığınıza talip olarak, benimle beraber hizmet için yarışacak hepsi birinden değerli diğer aday olan kardeşlerimi de tebrik ettiğimi yenileyerek, tekrar aday olduğumu belirtiyor, esenlik huzur şevkat dolu Cuma'nızı tebrik ediyorum. Saygılarımla"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.