GEBZELİLER DERNEĞİ GELENEĞİ BOZMADI

İlçeler 25.02.2024 - 05:17, Güncelleme: 25.02.2024 - 05:28
 

GEBZELİLER DERNEĞİ GELENEĞİ BOZMADI

KOCAELİ HABERİ
Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl düzenlemiş olduğu Geleneksel Kandil Gecesi programını dün akşamda gerçekleştirdi.. Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Geleneksel Kandil Gecesi programına başta Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcısı Mehmet Başaran, Saadet partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Nurettin çelik, İYİ Parti Gebze Belediye başkan adayı Sadık Güvenç ve Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya olmak üzere çok sayıda davetli ve dernek üyesi katılım sağladı.. Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Seyran, Kandil gecesi programlarına katılım sağlayan herkese teşekkür etti ve tüm Gebzeli hemşerilerimizin Kandil gecesini tebrik ediyorum." dedi.. Dernek tarafından, Kandil Gecesi nedeniyle misafirlere kavurma, pilav ve ayran ikramında bulunuldu..
KOCAELİ HABERİ

Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl düzenlemiş olduğu Geleneksel Kandil Gecesi programını dün akşamda gerçekleştirdi..

Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Geleneksel Kandil Gecesi programına başta Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcısı Mehmet Başaran, Saadet partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Nurettin çelik, İYİ Parti Gebze Belediye başkan adayı Sadık Güvenç ve Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya olmak üzere çok sayıda davetli ve dernek üyesi katılım sağladı..

Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Seyran, Kandil gecesi programlarına katılım sağlayan herkese teşekkür etti ve tüm Gebzeli hemşerilerimizin Kandil gecesini tebrik ediyorum." dedi..

Dernek tarafından, Kandil Gecesi nedeniyle misafirlere kavurma, pilav ve ayran ikramında bulunuldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.