GEBZELİ ŞEHİT AİLESİNDEN LÜTFÜ TÜRKKAN'A BAYRAK

Siyaset 30.04.2023 - 04:46, Güncelleme: 30.04.2023 - 04:54
 

GEBZELİ ŞEHİT AİLESİNDEN LÜTFÜ TÜRKKAN'A BAYRAK

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Gebze İlçe SKM Başkanlığının düzenlediği seçim çalışma programı kapsamında Gebze'ye gelen Kocaeli milletvekili ve milletvekili adayı Lütfü Türkkan, Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ile birlikte Gebzeli şehit Yılmaz Argon’un ailesini evlerinde ziyaret etti. Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü o ziyaretle ilgili olarak yaptığı sosyal medya paylaşımında "Gebzeli şehit Yılmaz Argon’un ailesini ziyaret ettik. Ziyaretimizde şehidimizin ağabeyi Korkmaz Argon şehidimizin tabutuna sarılı olduğu Türk Bayrağını #Kocaeli Milletvekilimiz Sn. Lütfü Türkkan’a hediye etti. Paylaşım bu kadar…" ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Gebze İlçe SKM Başkanlığının düzenlediği seçim çalışma programı kapsamında Gebze'ye gelen Kocaeli milletvekili ve milletvekili adayı Lütfü Türkkan, Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ile birlikte Gebzeli şehit Yılmaz Argon’un ailesini evlerinde ziyaret etti.

Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü o ziyaretle ilgili olarak yaptığı sosyal medya paylaşımında "Gebzeli şehit Yılmaz Argon’un ailesini ziyaret ettik. Ziyaretimizde şehidimizin ağabeyi Korkmaz Argon şehidimizin tabutuna sarılı olduğu Türk Bayrağını #Kocaeli Milletvekilimiz Sn. Lütfü Türkkan’a hediye etti. Paylaşım bu kadar…" ifadeleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.