GEBZE'DE PANDEMİ KURULU TOPLANDI

16.11.2020 - 12:08, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE'DE PANDEMİ KURULU TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ Gebze Pandemi Kurulu, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'in yönetiminde toplanarak COVİD-19 Pandemisi ile ilgili son gelişmeleri değerlendirdi.. Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında alınabilecek yeni önlemleri görüşmek üzere  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Emniyet Müdürü Adıl Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi İlyas Sarı ve GTO Başkanı Nail Çiler bir araya geldiler.

KOCAELİ HABERİ Gebze Pandemi Kurulu, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'in yönetiminde toplanarak COVİD-19 Pandemisi ile ilgili son gelişmeleri değerlendirdi..

Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında alınabilecek yeni önlemleri görüşmek üzere  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Emniyet Müdürü Adıl Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi İlyas Sarı ve GTO Başkanı Nail Çiler bir araya geldiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.