GEBZE'DE EMEKLİLERİN DURUMU

İlçeler 28.02.2024 - 03:58, Güncelleme: 28.02.2024 - 03:58
 

GEBZE'DE EMEKLİLERİN DURUMU

KOCAELİ HABERİ
Emeklilerin 10 ya da 12 bin TL aylıkla geçinmeye çalıştığı bir dönemde emeklilerin durumu ile ilgili olarak çok sayıda birbirinden değişik sosyal medya paylaşımları yapılıyor.. Gebzeli gazeteci Yüksel Ercan'da sosyal medya sayfasından emeklilerin durumunu gösteren bir fotoğraf karesini "Gebze’de Emekli vatandaşlarımızın son durumu.." sözleri ile paylaştı..    
KOCAELİ HABERİ

Emeklilerin 10 ya da 12 bin TL aylıkla geçinmeye çalıştığı bir dönemde emeklilerin durumu ile ilgili olarak çok sayıda birbirinden değişik sosyal medya paylaşımları yapılıyor..

Gebzeli gazeteci Yüksel Ercan'da sosyal medya sayfasından emeklilerin durumunu gösteren bir fotoğraf karesini "Gebze’de Emekli vatandaşlarımızın son durumu.." sözleri ile paylaştı..

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.