GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ GEREĞİNİ YAPTI

Güncel 31.10.2023 - 19:10, Güncelleme: 31.10.2023 - 19:10
 

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ GEREĞİNİ YAPTI

KOCAELİ HABERİ
GTÜ öğrencileri, Cumhuriyet’imizin 100. Yılı adına “100. Yıl yürüyüşü” nü büyük bir coşku ile gerçekleştirdi.   Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) 100. Yıl etkinlikleri tüm heyecanı ile devam ediyor.  Bu kapsamda GTÜ öğrencileri tarafından Cumhuriyet’imizin 100. yılını kutlamak için bir yürüyüş düzenlendi. Öğrenciler, kampüs ana giriş kapısında bayraklarla buluştu ve marşlar eşliğinde Rektörlük binasına kadar yürüdüler. Öğrencilerin bu yürüyüşüne GTÜ akademik ve idari personelinin yanı sıra aileleri de eşlik etti. Rektörlük binası önünde toplanan grup, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları anısına Saygı Duruşunda bulundu ve ardından coşkuyla İstiklal Marşı'nı okudu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasari Çelebi Cumhuriyet’imizin 100. Yıl kutlama konuşmasını gerçekleştirdi. 
KOCAELİ HABERİ

GTÜ öğrencileri, Cumhuriyet’imizin 100. Yılı adına “100. Yıl yürüyüşü” nü büyük bir coşku ile gerçekleştirdi.  

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) 100. Yıl etkinlikleri tüm heyecanı ile devam ediyor.  Bu kapsamda GTÜ öğrencileri tarafından Cumhuriyet’imizin 100. yılını kutlamak için bir yürüyüş düzenlendi.

Öğrenciler, kampüs ana giriş kapısında bayraklarla buluştu ve marşlar eşliğinde Rektörlük binasına kadar yürüdüler. Öğrencilerin bu yürüyüşüne GTÜ akademik ve idari personelinin yanı sıra aileleri de eşlik etti.

Rektörlük binası önünde toplanan grup, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları anısına Saygı Duruşunda bulundu ve ardından coşkuyla İstiklal Marşı'nı okudu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasari Çelebi Cumhuriyet’imizin 100. Yıl kutlama konuşmasını gerçekleştirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.