GEBZE MÜSİAD'DAN 5 YILDIZLI İFTAR

Güncel 27.03.2024 - 04:09, Güncelleme: 27.03.2024 - 04:09
 

GEBZE MÜSİAD'DAN 5 YILDIZLI İFTAR

KOCAELİ HABERİ
MÜSİAD Gebze şübesi dün akşam 5 yıldızlı bir ortamda görkemli bir iftar yemeği verdi. MÜSİAD Gebze'nin iftar programı kapsamında semazen gösterileri de yer aldı.. Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile birlikte katılım sağladığı o iftar programını sosyal medyadan "Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ve yönetimimiz ile birlikte Müsiad Gebze Şubesinin iftar programına katılarak bölgemizin değerli iş insanlarıyla iftar sofrasının bereketini paylaştık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul ve makbul eylesin." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

MÜSİAD Gebze şübesi dün akşam 5 yıldızlı bir ortamda görkemli bir iftar yemeği verdi. MÜSİAD Gebze'nin iftar programı kapsamında semazen gösterileri de yer aldı..

Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile birlikte katılım sağladığı o iftar programını sosyal medyadan "Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ve yönetimimiz ile birlikte Müsiad Gebze Şubesinin iftar programına katılarak bölgemizin değerli iş insanlarıyla iftar sofrasının bereketini paylaştık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul ve makbul eylesin." sözleri ile paylaştı..
Bir 13 kişi, aydınlatma, masa, kürsü, düğün ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.