GEBZE İŞ DÜNYASI TATAR AİLESİNİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU

Magazin - Cemiyet 16.07.2023 - 22:19, Güncelleme: 16.07.2023 - 22:43
 

GEBZE İŞ DÜNYASI TATAR AİLESİNİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticareti Geliştirme Platformu (GETİP)  Başkan yardımcısı ve Bölgem Yapı Yönetim kurulu başkanı Turan Tatar, oğlu Furkan Tatar'ı evlendirdi.. Gebze iş ve Sivil Toplum camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan Taran Tatar'ın oğlu Furkan Tatar ile Ramis Akalın'ın güzel kızı Emine Akalın bu akşam gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreni ile dünyaevine girdiler.. Furkan ve Emine genç çiftinin düğün töreni bu akşam Çayırova Naim Süleymanoğlu Kültür merkezinde gerçekleştirilirken başta GETİP Başkanı Resul Orman, Sarıkamışlılar Platformu başkanı Ümit Kabay, KAISİAD eski başkanları Nasrettin Bavaş ve Ufuk Ekinci, Ak Parti İl yönetim kurulu üyesi Fatih işlek, CHP Belediye Meclis üyeleri Salih Işık ve Tuncer Saltaş, İYİ Parti Kocaeli milletvekili adayı Yüksel Ercan, Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Gökmen Deli, Makine İhtisas OSB Yönetim kurulu üyesi Muzaffer Keleş, GETİP Başkan yardımcıları Hüseyin Karadeniz ve Yücel Akpınar olmak üzere Gebze Bölgesinden çok sayıda seçkin davetli topluluğu, Tatar ve Akalın ailesinin bu mutlu gününde  yalnız bırakmayarak düğüne katılım sağlayıp sevinçlerine ortak oldular.. Kocaeli Haberi gazetesi olarak Nazmiye ve Ramis Akalın ailesinin güzel kızı Emine ile Goncagül ve Turan Tatar ailesinin yakılıklı oğlu Furkan’a yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticareti Geliştirme Platformu (GETİP)  Başkan yardımcısı ve Bölgem Yapı Yönetim kurulu başkanı Turan Tatar, oğlu Furkan Tatar'ı evlendirdi..

Gebze iş ve Sivil Toplum camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan Taran Tatar'ın oğlu Furkan Tatar ile Ramis Akalın'ın güzel kızı Emine Akalın bu akşam gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreni ile dünyaevine girdiler..

Furkan ve Emine genç çiftinin düğün töreni bu akşam Çayırova Naim Süleymanoğlu Kültür merkezinde gerçekleştirilirken başta GETİP Başkanı Resul Orman, Sarıkamışlılar Platformu başkanı Ümit Kabay, KAISİAD eski başkanları Nasrettin Bavaş ve Ufuk Ekinci, Ak Parti İl yönetim kurulu üyesi Fatih işlek, CHP Belediye Meclis üyeleri Salih Işık ve Tuncer Saltaş, İYİ Parti Kocaeli milletvekili adayı Yüksel Ercan, Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Gökmen Deli, Makine İhtisas OSB Yönetim kurulu üyesi Muzaffer Keleş, GETİP Başkan yardımcıları Hüseyin Karadeniz ve Yücel Akpınar olmak üzere Gebze Bölgesinden çok sayıda seçkin davetli topluluğu, Tatar ve Akalın ailesinin bu mutlu gününde  yalnız bırakmayarak düğüne katılım sağlayıp sevinçlerine ortak oldular..

Kocaeli Haberi gazetesi olarak Nazmiye ve Ramis Akalın ailesinin güzel kızı Emine ile Goncagül ve Turan Tatar ailesinin yakılıklı oğlu Furkan’a yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
Bir 5 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.