GEBZE BELEDİYESİNİN ACI GÜNÜ!

Yaşam 16.09.2019 - 17:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE BELEDİYESİNİN ACI GÜNÜ!

Gebze'de freni boşalan su tankerinden atlayınca yaşamını yitiren Gebze Belediyesi çalışanı Erdal Yılmaz (54) bugün son yolculuğuna uğurlandı.. Dün gece Yenikent Mahallesi Dicle Caddesi'nde Erdal Yılmaz kendi yönetimindeki su tankeri ile çimleri sularken, aracın geri kaydığını fark etti. Freni boşalan araç hızlanırken, paniğe kapılan Erdal Yılmaz, kendini araçtan dışarı attı. Tanker ise yol kenarında park halinde bulunan TIR'a çarptı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekibi, belediye çalışan Erdal Yılmaz'ı yaşama döndürmek için yoğun çaba sarf etti. Ancak Yılmaz tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Görevi başında yaşamını yitiren Erdal Yılmaz bugün Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Gebze Belediyesi çalışanlarının yanısıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından toprağa defnedildi. Kocaelihaberi.com olarak Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Gebze Belediye Başkanı ve personeline baş sağlığı diliyoruz

Gebze'de freni boşalan su tankerinden atlayınca yaşamını yitiren Gebze Belediyesi çalışanı Erdal Yılmaz (54) bugün son yolculuğuna uğurlandı..
Dün gece Yenikent Mahallesi Dicle Caddesi'nde Erdal Yılmaz kendi yönetimindeki su tankeri ile çimleri sularken, aracın geri kaydığını fark etti. Freni boşalan araç hızlanırken, paniğe kapılan Erdal Yılmaz, kendini araçtan dışarı attı. Tanker ise yol kenarında park halinde bulunan TIR'a çarptı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekibi, belediye çalışan Erdal Yılmaz'ı yaşama döndürmek için yoğun çaba sarf etti. Ancak Yılmaz tüm çabalara karşın kurtarılamadı.
Görevi başında yaşamını yitiren Erdal Yılmaz bugün Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Gebze Belediyesi çalışanlarının yanısıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından toprağa defnedildi.
Kocaelihaberi.com olarak Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Gebze Belediye Başkanı ve personeline baş sağlığı diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.