Türkücü Mahmut Tuncer ders kitabında yer aldı! Sosyal medya sallandı

16.09.2019 - 17:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Türkücü Mahmut Tuncer ders kitabında yer aldı! Sosyal medya sallandı

Türkücü Mahmut Tuncer'in "Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Halay ise her yere" cümlesi eğitim kitabına basıldı. Sosyal medyada bu duruma tepki gösterildi. Türkücü Mahmut Tuncer'in söylediği "Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Halay ise her yere" sözü tam sayfa fotoğrafıyla kitaba basıldı. Tepkiler sonrası kitabı basan Günay Yayınları bir açıklama yaparak kitabın Milli Eğitim Bakanlığı'na ait olmadığını belirtti.  "MANTIK SİZİ A NOKTASINDAN B NOKTASINA GÖTÜRÜR HALAY İSE HER YERE";Mahmut Tuncer'in tam sayfa fotoğrafı olduğu kitapta, "Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Halay ise her yere" sözünün eğitim kitabında yer alması görenleri şaşırttı. TEPKİYLE KARŞILANDI Sosyal meydada gündem olan durum kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı. İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hukukçu Prof. Dr. Bahadır Erdem ise Tuncer'in sözünün eğitim kitabına girmesini eleştirdi.  Ertem, Twitter hesabından attığı tweette "Çocukların eğitim kitabında böyle saçma sapan şey olmaz… Gerçek değildir, Zaytung'tur dedim ama maalesef gerçekmiş…" dedi. KİTAP MEB'E AİT DEĞİL Günay Yayınları tepki çeken kitapla alakalı bir açıklama yaparak kitabın Milli Eğitim Bakanlığı'na ait olmadığını belirterek "Esprili olduğu için böyle bir görsel kullandık. Baskısı kaldırıldı. Yeni baskıda kullanmadık." dedi.

Türkücü Mahmut Tuncer'in "Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Halay ise her yere" cümlesi eğitim kitabına basıldı. Sosyal medyada bu duruma tepki gösterildi. Türkücü Mahmut Tuncer'in söylediği "Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Halay ise her yere" sözü tam sayfa fotoğrafıyla kitaba basıldı. Tepkiler sonrası kitabı basan Günay Yayınları bir açıklama yaparak kitabın Milli Eğitim Bakanlığı'na ait olmadığını belirtti. 


"MANTIK SİZİ A NOKTASINDAN B NOKTASINA GÖTÜRÜR HALAY İSE HER YERE";Mahmut Tuncer'in tam sayfa fotoğrafı olduğu kitapta, "Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Halay ise her yere" sözünün eğitim kitabında yer alması görenleri şaşırttı.
TEPKİYLE KARŞILANDI
Sosyal meydada gündem olan durum kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.
İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hukukçu Prof. Dr. Bahadır Erdem ise Tuncer'in sözünün eğitim kitabına girmesini eleştirdi.  Ertem, Twitter hesabından attığı tweette "Çocukların eğitim kitabında böyle saçma sapan şey olmaz… Gerçek değildir, Zaytung'tur dedim ama maalesef gerçekmiş…" dedi.
KİTAP MEB'E AİT DEĞİL
Günay Yayınları tepki çeken kitapla alakalı bir açıklama yaparak kitabın Milli Eğitim Bakanlığı'na ait olmadığını belirterek "Esprili olduğu için böyle bir görsel kullandık. Baskısı kaldırıldı. Yeni baskıda kullanmadık." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.