GALATASARAY'DAN EMİN BAYRAM KARARI

Spor 23.03.2024 - 11:36, Güncelleme: 23.03.2024 - 11:36
 

GALATASARAY'DAN EMİN BAYRAM KARARI

KOCAELİ HABERİ
Galatasaray, Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo'da kiralık olarak forma giyen Emin Bayram için kararını verdi. Emin Bayram'ın, sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk'un gelecek sezonki kadro planlamasında yer aldığı iddia edildi. Galatasaray'ın sezon başında Westerlo'ya kiralık olarak gönderdiği Emin Bayram, Belçika'nın takımda başarılı bir sezon geçiriyor. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; sarı kırmızılı kulüpte gelecek sezonun stoper rotasyonuna girmeye hazırlanan Emin, Galatasaray ile yeni sözleşme imzalayacak. Yönetim, 20 yaşındaki stoperin kontratını hem uzatacak hem de ücretine zam yapacak. Galatasaray'ın altyapısından yetişen genç futbolcunun mevcut sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Bu sezon Belçika Ligi'nde 23 maça çıkan Emin Bayram, Westerlo'ya 1 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.
KOCAELİ HABERİ

Galatasaray, Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo'da kiralık olarak forma giyen Emin Bayram için kararını verdi. Emin Bayram'ın, sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk'un gelecek sezonki kadro planlamasında yer aldığı iddia edildi.

Galatasaray'ın sezon başında Westerlo'ya kiralık olarak gönderdiği Emin Bayram, Belçika'nın takımda başarılı bir sezon geçiriyor.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; sarı kırmızılı kulüpte gelecek sezonun stoper rotasyonuna girmeye hazırlanan Emin, Galatasaray ile yeni sözleşme imzalayacak.

Yönetim, 20 yaşındaki stoperin kontratını hem uzatacak hem de ücretine zam yapacak.

Galatasaray'ın altyapısından yetişen genç futbolcunun mevcut sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Bu sezon Belçika Ligi'nde 23 maça çıkan Emin Bayram, Westerlo'ya 1 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.