FLAŞ İDDİA: FENERBAHÇE ÜNLÜ HOCAYLA ANLAŞTI

Spor 09.01.2022 - 14:48, Güncelleme: 09.01.2022 - 14:48
 

FLAŞ İDDİA: FENERBAHÇE ÜNLÜ HOCAYLA ANLAŞTI

KOCAELİ HABERİ
Beijing Guoan'dan ayrılan Slaven Bilic'in Fenerbahçe ile anlaştığı ve birkaç gün içinde açıklanacağı iddia edildi.  Hırvat basınında Germanijak'in haberine göre, Slaven Bilic, Fenerbahçe kulübüyle prensip olarak anlaşmaya vardı ve birkaç gün içinde bu anlaşmanın resmiyete döküleceği belirtildi.  Öte yandan Çin basınında Beijing Youth Daily'nin haberine göre, sözleşmesinin feshedilmesinin ana faktörlerinden birinde Slaven Bilic'in döneminde ailesiyle birlikte olmak istediği, çünkü ailesinden birinin hasta olduğu belirtildi.  Slaven Bilic'in aklının ailesinde olması nedeniyle takımla fazla ilgilenemediği ve bu nedenle yolların ayrıldığı kaydedildi. 
KOCAELİ HABERİ

Beijing Guoan'dan ayrılan Slaven Bilic'in Fenerbahçe ile anlaştığı ve birkaç gün içinde açıklanacağı iddia edildi. 

Hırvat basınında Germanijak'in haberine göre, Slaven Bilic, Fenerbahçe kulübüyle prensip olarak anlaşmaya vardı ve birkaç gün içinde bu anlaşmanın resmiyete döküleceği belirtildi. 

Öte yandan Çin basınında Beijing Youth Daily'nin haberine göre, sözleşmesinin feshedilmesinin ana faktörlerinden birinde Slaven Bilic'in döneminde ailesiyle birlikte olmak istediği, çünkü ailesinden birinin hasta olduğu belirtildi.  Slaven Bilic'in aklının ailesinde olması nedeniyle takımla fazla ilgilenemediği ve bu nedenle yolların ayrıldığı kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.