ERDOĞAN'DAN VEFA VE TAZİYE ZİYARETİ

Yaşam 24.02.2022 - 04:42, Güncelleme: 24.02.2022 - 04:49
 

ERDOĞAN'DAN VEFA VE TAZİYE ZİYARETİ

KOCELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal'deki görevi esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekât Şube Müdürü Hayrettin Eren'in ailesine, Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar ve İçişleri Bakanı Süleymen Soylu ile birlikte taziye ziyaretinde bulundu.. Cumhurbaşkanlığı kurumsal resmî Facebook sayfası bu haberi "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal'deki görevi esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekât Şube Müdürü Hayrettin Eren'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu." sözleri ile paylaştı..
KOCELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal'deki görevi esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekât Şube Müdürü Hayrettin Eren'in ailesine, Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar ve İçişleri Bakanı Süleymen Soylu ile birlikte taziye ziyaretinde bulundu..

Cumhurbaşkanlığı kurumsal resmî Facebook sayfası bu haberi "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal'deki görevi esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekât Şube Müdürü Hayrettin Eren'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.