Erdoğan Okul Sporları Federasyonu'nu kapattı

Güncel 09.06.2023 - 05:10, Güncelleme: 09.06.2023 - 05:10
 

Erdoğan Okul Sporları Federasyonu'nu kapattı

KOCAELİ HABERİ
Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararnameyle Türkiye Okul Sporları Federasyonu kapatıldı. Türkiye Okul Sporları Federasyonu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yayımladığı kararnameyle kapatıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararnamede, "Görevleri Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yürütülmek üzere, Türkiye Okul Sporları Federasyonu başkaca bir işleme gerek kalmaksızın kapatılmıştır" ifadeleri yer aldı.
KOCAELİ HABERİ

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararnameyle Türkiye Okul Sporları Federasyonu kapatıldı.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yayımladığı kararnameyle kapatıldı.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnamede, "Görevleri Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yürütülmek üzere, Türkiye Okul Sporları Federasyonu başkaca bir işleme gerek kalmaksızın kapatılmıştır" ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.