EFLANİ TARİHİNDE BİR İLK

Güncel 16.02.2022 - 10:18, Güncelleme: 16.02.2022 - 10:24
 

EFLANİ TARİHİNDE BİR İLK

Kocaelihaberi
Eflani Kaymakamlığı’na atanan Büşra Güneş, Eflani ilçesinde göreve başladı.  7 Şubat tarihinde İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün onayı ile Eflani Kaymakamlığı’na atanan Büşra Güneş, Eflani ilçesinde göreve başladı. 1953 yılından bu yana ilçe olan Eflani tarihinde ilk kez bir kadın Kaymakam göreve başlamış oldu.. Karabük'e bağlı Eflani ilçe Kaymakamlığı görevine atanan Büşra Güneş, 1995 yılında Yozgat’ın Sorgun ilçesinde dünyaya geldi. 2021 Nisan ayında Yozgat Valiliğinde Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Aksaray ve Antalya illerinde kaymakam teftiş stajlarını tamamladı. Kızılcahamam ve Ürgüp ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajlarını tamamladıktan sonra 7 Şubat 2022 tarihinde Eflani Kaymakamlığı’na atandı. KAYMAKAM BÜŞRA GÜNEŞ ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ. Kaymakam Büşra Güneş'e ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe S.Y.D.V  Müdürü ve  İlçe Müftüsü eşlik ettiler.
Kocaelihaberi

Eflani Kaymakamlığı’na atanan Büşra Güneş, Eflani ilçesinde göreve başladı. 

7 Şubat tarihinde İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün onayı ile Eflani Kaymakamlığı’na atanan Büşra Güneş, Eflani ilçesinde göreve başladı. 1953 yılından bu yana ilçe olan Eflani tarihinde ilk kez bir kadın Kaymakam göreve başlamış oldu..

Karabük'e bağlı Eflani ilçe Kaymakamlığı görevine atanan Büşra Güneş, 1995 yılında Yozgat’ın Sorgun ilçesinde dünyaya geldi. 2021 Nisan ayında Yozgat Valiliğinde Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Aksaray ve Antalya illerinde kaymakam teftiş stajlarını tamamladı. Kızılcahamam ve Ürgüp ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajlarını tamamladıktan sonra 7 Şubat 2022 tarihinde Eflani Kaymakamlığı’na atandı.

KAYMAKAM BÜŞRA GÜNEŞ ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ.

Kaymakam Büşra Güneş'e ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe S.Y.D.V  Müdürü ve  İlçe Müftüsü eşlik ettiler.

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.