DEMİRCİ VE GÜNAY ORADA AMA YA ÇİFTÇİ'DE OLSAYDI?

Siyaset 10.12.2023 - 18:03, Güncelleme: 10.12.2023 - 18:03
 

DEMİRCİ VE GÜNAY ORADA AMA YA ÇİFTÇİ'DE OLSAYDI?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 2024 yerel seçimleri için tekrar aday olmak istiyor. Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığından istifa eden Servet Günay'da, Çayırova belediye başkan aday adayı oldu.. Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci'de, 2024 yerel seçimleri için konuşulan en iddialı belediye başkan adaylarından birisi. Ve bugün hayatlarını birleştirmek için nikah memurunun karşısına oturan Çayırovalı gençler Büşra ile Erkan çiftinin nikah şahitliğini Şevki Demirci ile Servet Günay yaparken diğer potansiyel aday Bünyamin Çiftçi'nin ismi ise nikah salonundaki nikah masasının arkasındaki tebrik panosunda yazılıydı.. Bu fotoğraf da bize "Şevki Demirci ile Servet Günay cisimleri, Bünyamin Çiftçi ise ismi ile oradaydı" dedirtti ama "Peki ya Bünyamin Çiftçi'de orada olsaydı, ne olurdu" sorsunun cevabını da merak etmedik değil..  Malum yeni başkan Bünyamin Çiftç ile önceki dönemki başkan Şevki Demirci birbirlerinden hiç hazzetmezler de..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 2024 yerel seçimleri için tekrar aday olmak istiyor. Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığından istifa eden Servet Günay'da, Çayırova belediye başkan aday adayı oldu..

Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci'de, 2024 yerel seçimleri için konuşulan en iddialı belediye başkan adaylarından birisi.

Ve bugün hayatlarını birleştirmek için nikah memurunun karşısına oturan Çayırovalı gençler Büşra ile Erkan çiftinin nikah şahitliğini Şevki Demirci ile Servet Günay yaparken diğer potansiyel aday Bünyamin Çiftçi'nin ismi ise nikah salonundaki nikah masasının arkasındaki tebrik panosunda yazılıydı..

Bu fotoğraf da bize "Şevki Demirci ile Servet Günay cisimleri, Bünyamin Çiftçi ise ismi ile oradaydı" dedirtti ama "Peki ya Bünyamin Çiftçi'de orada olsaydı, ne olurdu" sorsunun cevabını da merak etmedik değil.. 

Malum yeni başkan Bünyamin Çiftç ile önceki dönemki başkan Şevki Demirci birbirlerinden hiç hazzetmezler de..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.