DARICA'DA ANLAMLI İFTAR

Siyaset 18.03.2024 - 23:27, Güncelleme: 18.03.2024 - 23:49
 

DARICA'DA ANLAMLI İFTAR

KOCAELİ HABERİ
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara tarafından iftar yemek programı düzenlendi..  Darıca Kaymakamı Yüksel Kara bu anlamlı iftarı sosyal medyadan "18 Mart Şehitleri anma programı çerçevesinde; Aziz Şehitlerimizin değerli aileleri ve kahraman Gazilerimizin onuruna verdiğimiz İftar yemeğinde bir araya geldik. Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimiz, devletimize ve milletimize emanettir." ifadeleri ile paylaştı.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'da bizzat katılım sağlayarak şehit ve gazi aileleri ile tek tek ilgilendiği o iftar programını sosyal medyadan "Bugünkü iftarımızı; 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle Darıca Kaymakamlığımızın düzenlediği programla ilçemizdeki Gazi ve Şehit Ailelerimizle birlikte yaptık. Bu aziz vatan için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi rahmetle, tüm gazilerimizi de minnetle anıyorum. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’müz kutlu olsun." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara tarafından iftar yemek programı düzenlendi.. 

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara bu anlamlı iftarı sosyal medyadan "18 Mart Şehitleri anma programı çerçevesinde; Aziz Şehitlerimizin değerli aileleri ve kahraman Gazilerimizin onuruna verdiğimiz İftar yemeğinde bir araya geldik. Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimiz, devletimize ve milletimize emanettir." ifadeleri ile paylaştı..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'da bizzat katılım sağlayarak şehit ve gazi aileleri ile tek tek ilgilendiği o iftar programını sosyal medyadan "Bugünkü iftarımızı; 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle Darıca Kaymakamlığımızın düzenlediği programla ilçemizdeki Gazi ve Şehit Ailelerimizle birlikte yaptık. Bu aziz vatan için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi rahmetle, tüm gazilerimizi de minnetle anıyorum. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’müz kutlu olsun." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.