CHP'Lİ TAŞDEMİR'DEN ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNEMLİ TEKLİF

İlçeler 30.11.2022 - 09:41, Güncelleme: 30.11.2022 - 19:21
 

CHP'Lİ TAŞDEMİR'DEN ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNEMLİ TEKLİF

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir belediyesi CHP grup sözcüsü Engin Taşdemir Büyükşehir belediye meclis toplantısında öğrencilere ücretsiz yemek verilmesi için teklif sundu Engin Taşdemir konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi ; ''Bugün yapılan Kocaeli Büyükşehir Meclis Toplantısında Millet İttifakı olarak Kocaeli'de yaşayan ilk ve orta dereceli okullarda okuyan 287.000 öğrenci için günde 1 öğün yemek verilmesini önerdik. Büyükşehir bütçesine maliyeti 180 öğrenim gününde yaklaşık 500 milyon TL tutmaktadır. Büyükşehir Belediye Başkanı konu ile ilgili Milli Eğitimle görüşerek çözüm üreteceğini belirtti. Amacımız sağlıklı nesil yetiştirmek için çocuklarımıza 1 öğün yemek vererek Kocaeli'de yaşayan bütün aileleri mutlu edebilmektir. Konunun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.''  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir belediyesi CHP grup sözcüsü Engin Taşdemir Büyükşehir belediye meclis toplantısında öğrencilere ücretsiz yemek verilmesi için teklif sundu Engin Taşdemir konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi ;

''Bugün yapılan Kocaeli Büyükşehir Meclis Toplantısında Millet İttifakı olarak Kocaeli'de yaşayan ilk ve orta dereceli okullarda okuyan 287.000 öğrenci için günde 1 öğün yemek verilmesini önerdik.

Büyükşehir bütçesine maliyeti 180 öğrenim gününde yaklaşık 500 milyon TL tutmaktadır.

Büyükşehir Belediye Başkanı konu ile ilgili Milli Eğitimle görüşerek çözüm üreteceğini belirtti.

Amacımız sağlıklı nesil yetiştirmek için çocuklarımıza 1 öğün yemek vererek Kocaeli'de yaşayan bütün aileleri mutlu edebilmektir.

Konunun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.''
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.